Megvetted első digitális tachográffal szerelt autódat és tanácstalan vagy hogyan tehetsz eleget az üzembentartói előírásoknak? Tedd meg az első lépéseket! Ismerkedj meg az új ,és a megváltozott feladatokkal!

Adatletöltés bárhol, bármikor, egyszerűen. Ismerd meg saját fejlesztésű tachográf, és kártya – adatletöltő eszközeinket. Töltsd le digitális tachográf-adataidat villámgyorsan!

Tovább…

Gyors, és hatékony vezetői kártya – adatkiértékelés, a saját fejlesztésű Fürkész adat – kiértékelő programmal. Letöltés után 30 másodperccel a számítógép képernyőjén láthatod a kártyádon lévő tevékenységeket!

Tovább…

Böngészd át folyamatosan frissülő jogszabálytárunkat, értesülj a tachográfokat érintő változásokról te is időben! A legfontosabb jogszabályok letölthető formátumban (.pdf) is a rendelkezésedre állnak!

Tovább…

Böngészd át, és vásárold meg termékeinket! Online rendelés esetén kiszállítás futárszolgálattal, 2 munkanapon belül! Pontos gyors szállítás futárszolgálattal országosan, többféle fizetési lehetőséggel.

Tovább…

2013. július 1-től módosul a bírságolással összefüggő hatósági feladatokról szóló 156/2009. (VII. 29.) Korm. rendelet. Az R4. 4. melléklete a „G22” sort követően a következő sorral egészül ki: „ G23 : A letöltési kötelezettség elmulasztása esetenként (gépjárművezetői kártyánként és fedélzeti egységenként) 100 000 forint” Magyar Közlöny 2013.évi 74. szám 

Pontos idő beállítása a tachográfokon:

 
[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=OZGgDJJXhv4′]

Pontos idő beállítása Siemens VDO 1381 típusú tachográfon.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=rbHkdwO3mHc’]

Tevékenység bevitele Siemens VDO 1381 tachográfon.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=prUZbJKGetg’]


Pontos idő beállítása Siemens VDO 1324 típusú tachográfon.

[yframe url=’https://www.youtube.com/watch?v=Q-_WUSpvEf0′]

OUT állás Siemens VDO 1381 tachográfon.


Miben tudunk segíteni?

 

Ma már biztosan tapasztalod, hogy a  számítástechnika, a digitális kor már a tachográfokat is elérte. Az egyre szövevényesebb, sokszor nehezen értelmezhető jogszabályok pedig nehéz helyzetbe hozzák a fuvavorózokat. Biztosak vagyunk benne, hogy neked sem könnyű manapság kiigazodnod! Mindegy hogy analóg tachográfot, vagy digitálist használsz, itt mindent megtalálsz ami megkönnyítheti a munkádat. Böngészd át oldalunkat, ismerkedj meg a digitális tachográfok lehetőségeivel! Kérdésed van jogszabályokkal kapcsolatosan? Problémáid vannak a szabályok maradéktalan betartásával? Mi megadjuk neked a választ a kérdéseidre!

Ismerd meg saját fejlesztésű letöltő eszközeinket, és kiértékelő, amivel nem csak a digitális tachográf vezetői kártyákat, hanem a hagyományos diagramtárcsáidat is kielemezheted. Használatukkal nem csak a 124/2005 GKM rendeletben előírt letöltési, és archiválási kötelezettségnek teszel eleget, hanem pár kattintással elkészítheted a munkaidő nyilvántartásokat, szabálytalansági jelentéseket, és a tevékenységigazoló lapokat. Ami eddig több órás munka volt, pár percesre rövidülhet!

Ha bizonytalan vagy melyik letöltőeszközt, vagy kiértékelő programot válaszd, mi segítünk a döntésben. Válaszolj pár rövid kérdésre, és nézd meg melyik eszköz lenne a legmegfelelőbb választás vállalkozásod számára! A Varázsló kitöltéséhez kattints ide!


 

 

Ismerd meg  programjaink, és a tachográfok használatát videóink segítségével!

 

Ismerd a leggyakrabban használt beállítások, és funkciók használatát, tanuld meg a letöltő eszközök használatát, és a tachográf adatkiértékelés menetét, bemutató videóink segítségével!

  • Hely idő beállítása
  • UTC idő módosítása
  • Kézi tevékenység bevitel
  • Videók programjaink használatáról

… és még sok hasznos funkció ismertetése!


Fürkész digitális tachográf adatkiértékelő program használata. A videóban a következő funkciók használata látható:

1. Kártya letöltés, és elemzése első alkalommal
2. Egy, már korábban letöltött kártyafájl megnyitása (1.08)
3. Új rendszám regisztrálása (2.12)
4. Havi, és napi táblázatok megtekintése
5. Szabálytalanságok megtekintése (2.55)
6. Munkaidő nyilvántartás elkészítése (3.45)
7. Tevékenységigazoló lap kitöltése (4.02)

Megvalósított pályázataink

 

 

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01614A projekt címe: Infokommunikációs fejlesztés a TACHOTAX Kft.-nél.

Tovább…

GINOP-1.2.2-16-2017-00950A projekt címe: Tachotax Kft. hardver, szoftver és eszközbeszerzése

Tovább…

GINOP-1.2.10-19-2019-00143 – A projekt címe: TACHOTAX Műszeripari Kft technológiai modernizációjának támogatása

Tovább…

GINOP-1.2.8-20-2020-02264A projekt címe: TACHOTAX Műszeripari Kft technológiai modernizációjának támogatása

Tovább…